Kleurplaten

DSC01727

XXL-kleurplaten

Snel uitgekleurd op een normale kleurplaat? Niet met de XXL-kleurplaten van Pepijn! Maar liefst zestien A4’tjes groot en daardoor garant voor hele dagen kleurplezier. Ook kunnen kinderen (en volwassenen!) tegelijkertijd kleuren. Nu beschikbaar in twee edities: de Grote Sinterklaas Kleurplaat en de Grote Winter Kleurplaat. 

De Grote Sinterklaas Kleurplaat

Zodra Sinterklaas in het land is kan de pret beginnen. Met dit (schoen)cadeau beleven kinderen de ultieme voorpret en zijn ze vele uurtjes zoet. Ook leuk om op pakjesavond met z’n allen in te kleuren!

De Grote
Winter Kleurplaat

Nieuw! Na het succes van de Grote Sinterklaas Kleurplaat is er nu ook de Grote Winter Kleurplaat. Wederom op XXL-formaat – maar ditmaal een gezellig winterdorp met natuurlijk een grote kerstboom. Heb je de schaatsers al gezien? En ben je al bij de snoepwinkel geweest? Ontdek en kleur alle huisjes!

IMG_0108

Kleurplaat op maat

Een kleurplaat die is afgestemd op jouw wensen of bedrijf is een vrolijke gespreksstarter. Het geeft kinderen de juiste afleiding, als de volwassenen zaken doen. Maar het kan ook een laagdrempelige manier zijn om kinderen kennis te laten maken met spannende of ingewikkelde onderwerpen.

Een kleurplaat-op-maat heeft vele voordelen en straalt vriendelijke professionaliteit uit.

Winkelwagen